16. mars 2017

Bli frivillig

Tekst: Bli aktiv i valgkampen - bli med i team Erna! teamerna.no

Bli frivillig i valgkampen på teamhoyre.no!

Vil du være med på å skape en enklere studenthverdag – og et sterkere, tryggere og bedre Norge? Bli frivillig i Høyres Studenter Trondheim! Meld deg på ved å inn på teamhoyre.no. NB! Under «Tilknytning» velger du «Trøndelag Høyre» og deretter «Høyres Studenter Trondheim».

Her kan alle bidra, både nye og gamle medlemmer. Om du er med én gang, flere ganger, eller i hele valgkampen er helt opp til deg. Vi trenger flest mulig frivillige for å drive valgkampen vår! Du kan være med på det du ønsker – stand, husbesøk, pakking av materiell, eller helt andre ting. Her er mulighetene mange. Vi trenger all den hjelp vi kan få for å vinne valget!

Etter at du har fylt ut dette skjemaet vil du bli tilsendt mer informasjon om vår valgkamp. Du vil deretter få jevnlig informasjon om de valgkampaktiviteter vi skal ha, med mulighet for å melde deg på disse. Du forplikter deg ikke til noe ved å fylle ut skjemaet. Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt via trondheim@hoyrestudent.no .

Bli med på teamhoyre.no!

NB! Viktig informasjon

Under «Tilknytning» MÅ du under «Velg fylke & gruppe» velge «Høyres Studentforening Trondheim», ellers kommer du ikke riktig opp i systemet og du vil da ikke få invitasjoner og informasjon som er relatert til HSFT. Så du må velge «Høyres Studentforening Trondheim» – ikke «Sør-Trøndelag Unge Høyre» eller «Trondheim Høyre». Du finner Høyres Studentforening Trondheim som vist på den fantastiske pene illustrasjonen her:

Illustrasjon som viser hvor man kan finnes Høyres Studenter Trondheim i mobilise

Illustrasjon som viser hvor man kan finnes Høyres Studenter Trondheim i mobilise