Søk styret!

Søk styret!

Vi søker nytt styre! På HSFTs årsmøte for 2017 skal det velges et nytt styre som skal lede foreningen i året som kommer.

Styremedlemmene står for den daglige driften av foreningen, og får være med på mye moro gjennom sitt verv. Ikke minst skal vi nå bygge foreningen videre etter årets valgseier og utvikle politikk for fire nye år med Høyre i regjering! Styret består av formann, to viseformenn og inntil fire styremedlemmer. Vil du søke styret, eller lurer du på noe? Ta kontakt med Siri Holm Lønseth, leder for valgkomiteen, på sirilonseth@gmail.com. Søknadsfrist: 16. oktober kl. 23.59!

Et verv i Høyres Studenterforening i Trondheim gir deg mange muligheter, gjør at du blir kjent med enda flere mennesker, lærer relevante ferdigheter og ikke minst får nyttig erfaring du kan putte på CV-en. Dette er en unik mulighet du ikke vil la passere!

Comments

kommentarer