Sommerfest!

Sommerfest fredag 3. juli! Foto: Grand Velas Riviera Maya/CC BY-SA 2.0

Sommerfest fredag 3. juli! Foto: Grand Velas Riviera Maya/CC BY-SA 2.0

Høyres Studenter Trondheim inviterer, i samarbeid med Sør-Trøndelag Unge Høyre, til sommerfest 3. juli fra kl. 17. Er du ny? Eller tar du med en venn? Supert! For vi møtes på Høyres Hus i Fjordgata 7 (2. etasje), hvor vi starter med å fortelle litt om hvem vi er og hva Unge Høyre og Høyres Studenter driver med.

Vi har deretter invitert Solen og vennen hans Varmegrader, og vi tar derfor turen bort til Lademoparken. Vi stiller med engangsgriller, grillmat og selvfølgelig kubbespill. Når Solen har takket for seg og vi er lei av parklivet går turen tilbake til Høyres Hus der sommerfesten fortsetter.

Hvis vi er så uheldige at Solen og Varmegrader melder avbud i siste liten stiller vi med mat og god stemning på Høyres Hus.

Når vi er på Høyres Hus kan du nyte medbragt drikke, men husk: norsk alkohollov gjelder selvfølgelig! Vi gleder oss til en sosial og hyggelig kveld 🙂 Hold deg oppdatert på Facebook-arrangementet her: https://www.facebook.com/events/1595831647369579/

Comments

kommentarer