Velkommen (tilbake) til Trondheim!

10487410_816715488352778_8352378124489603194_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HST markerte studiestarten med å dele ut ti liter kaffe til ferske NTNU-studenter. I morgen er det de nye HiST-studentene som får nyte nykokt kaffe!

I dag kom det 7000 nye studenter til NTNU og i morgen kommer det 3000 nye til HiST, og det er også mange nye studenter ved BI og alle de andre institusjonene rundt i byen – og i tillegg har man også de tusenvis av studentene som allerede har startet studiene i Trondheim. Vi ønsker alle sammen velkommen til Norges beste studentby!

Noen råd til alle nye studenter: Nyt fadderuka, finn lesesalen i tide og bli med i politikken ved siden av og få en spennende og givende studietid. Meld deg for eksempel inn i Høyres Studenter Trondheim her. Etterpå kan du like siden vår på Facebook her, følge oss på Twitter her og på Instagram her. Og på søndag kan du slenge deg med på vår konservative søndagstur. Lykke til med studiene – velkommen til Trondheim!

Comments

kommentarer