Kvinnedagen 8.mars

Den 8. mars markeres Den internasjonale kvinnedagen, og vi i Høyres Studenterforening i Trondheim ønsker derfor å gratulere alle kvinner, uansett politisk ståsted, med kvinnedagen!

Denne dagen går ut til alle mødre, bestemødre, søstre, kjærester og venninner, og alle fortjener de å feires litt ekstra i dag. I år er det nemlig 100 år siden det ble innført kvinnelig stemmerett i Norge. Nå kunne alle kvinner, uavhengig av inntekt og eiendom delta i demokratiet ved å bruke stemmeretten. Når vi igjen kan bruke stemmeretten til høsten, er sirkelen på en møte sluttet. Vi anbefaler alle å bruke stemmeretten, og så klart blir vi ekstra glade når man stemmer Høyre!

Stem Høyre for en kjønnsnøytral likestillingspolitikk, der kvotering blir byttet ut med den som er mest kvalifisert, og tvungen pappaperm blir byttet ut med at hver enkelt familie bestemmer selv hva som er best for seg. Stem Høyre for en politikk der man ikke får tildelt spesielle kvaliteter utelukkende basert på kjønn. Det er er likestilling, og derfor kvinnesak, i praksis.

Gratulerer med dagen!

Comments

kommentarer