Studietur til Tallinn

Gruppebilde av tre personer: Teele, Lars (leder i DKSF) og Siri (leder i HSFT)

Teele, Lars (leder i DKSF) og Siri (leder i HSFT)

Tidlig om morgenen den 28. februar 2013 reiste 5 glade og spente HSFT-medlemmer til Tallinn for å møte vårt søsterparti. Turen var arrangert sammen med DKSF og på programmet stod besøk i den norske ambassaden, møte i parlamentet og omvisning i sistnevnte. På programmet sto også flere møter med vårt søsterparti som hadde forberedt seg på diskusjon om EU og høyere utdanning. Begge temaene vi diskuterte fikk frem mange likheter og forskjeller mellom de to landene vi bor i, og noe av det vi var interessert i å høre om var hvordan de syntes det var å være medlem av EU. I september i år skal Estland gjennomføre en ny utdanningsreform som blant annet gjør høyere utdanning gratis og det innføres studiestøtteordninger for første gang.

Det var en utrolig morsom og lærerik tur og vi håper på at det blir flere framover.

En gruppe studenter studerer en miniatyrbygning av parlamentet under omvisningen i parlamentet

Miniatyrbygning av parlamentet under omvisningen i parlamentet

Det estiske flagget vaier i vinden.

Det estiske flagget vaier i vinden.

Konsentrerte folk i møte med IKT-spesialistene i Tallinn

Konsentrerte folk i møte med IKT-spesialistene i Tallinn

Comments

kommentarer