Landsmøte 2013

16.-17. februar 2013 ble Landsmøte i Høyres studenter avholdt på Høyres hus i Oslo.

8 delegater fra Trondheim var tilstede på landsmøtet i Oslo, som varte fra lørdag til søndag. På fredag var vi så heldige å få besøke stortinget, der vi hadde omvisning og fikk diskutert litt politikk.

På lørdag og søndag behandlet vi resolusjoner om blant annet nye politiske prioriteringer for høyere utdanning og kutt i sykelønnen, behandlet Høyres studenter innspill til Høyre program, vedtok planer for 2013/2014 og valgte et nytt arbeidsutvalg for forbundet for ett år.

Lørdag 16. februar ble et nytt arbeidsutvalg valgt for forbundet bestående av:

Leder: Charlotte Spurkeland (HS Bergen)
Politisk nestleder: Lars Brækken (HS Trondheim)
Organisatorisk nestleder: Ingrid Hopp (HS Agder)
AU medlem: William Johnsen (DKSF)
AU medlem: Hans Kristian Gjerstad (HS Bergen)

IMG_4340

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

kommentarer