4. september kl.19 – Bli-kjent-kveld på Choco Boco Bakklandet

Hei (og velkommen tilbake etter ferie) til både gamle og nye medlemmer!

Vi begynner denne høsten med en bli-kjent-kveld på Choco Boco Bakklandet torsdag 4. september klokka 19. Her er det mulighet for både nye og gamle medlemmer til å komme, ta seg noe godt å drikke eller spise og å bli bedre kjent med Høyres Studenterforening i Trondheim og hva vi driver med. Du er hjertelig velkommen, enten du er helt fersk i politikken, har drevet med det i mange år, eller rett og slett bare er nysgjerrig på hva vi gjør. Styret i HSFT til være til stede for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha, eller bare for å prate om alt mellom himmel og jord. Ta gjerne med venner!

Er det ellers noe du måtte lure på, ta kontakt med Pia på 99623687 eller send meg en mail på piahsft@gmail.com

Vi gleder oss til å se deg! 🙂

Mvh styret i HSFT

Comments

kommentarer