Sett busstrafikken i Trondheim ut på anbud!

Første januar 2008 overtar Sør-Trøndelag fylkeskommune ansvaret for kollektivtrafikken i Trondheim kommune. Vi frykter at en tom fylkeslommebok kombinert med en rødgrønn motstand mot anbud skal gå hardt ut over tilbudet til de reisende. Mange trøndere og innflyttede studenter vil om mulig få et enda dårligere inntrykk av Team Trafikk og færre vil ta bussen. Miljøet blir den store taperen på at en av de dårligste norske storbyene på kollektivtrafikk blir enda dårligere.

HSFT mener:

• Kollektivtrafikken i Trondheim og omegn må snarest settes ut på anbud med to eller flere konsesjoner.
• Vi tar sterk avstand fra en fylkeskommunal bussmonopolist og rushtidsavgift for busspassasjerer.

Les hele resolusjonen her: Resolusjon vedtatt på årsmøtet 20/10-07

Comments

kommentarer